www.ferospoj.cz :: Hmota montážní Quikset (08.09.2024 - 05:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmota montážní Quikset

Hmota montážní Quikset

Montářní hmota QUIKSET je vyrobena z pryskyřice, její princip funguje na základě zvětšování objemu. Montážní hmota QUIKSET vám díky jednoduchosti svého použití výrazně ušetří čas při montáži (ukotvení) dřevěných a panelových plotů, bran a branek, košů, informačních tabulí, altánů a jiných přístřešků, lamp, lavic apod. Hmotu dodáváme ve 2 baleních po 300 nebo 700 gramech.

Výhody montážní hmoty QUIKSET

  • rychle zasychá - oproti běžné betonové směsi je doba schnutí téměř až 100x rychlejší. Už za 6 minut sloupek pevně stojí
  • nízká hmotnost - v porovnání s betonem je montážní hmota QUIKSET cca 300x lehčí (balení 700 g nahradí 3 pytle betonu).
  • vysoce odolná - hmota je odolnější než samotný podklad
  • snadné použití - nepotřebujete vodu, nářadí ani nic dalšího; aplikaci hmoty zvládne úplně každý
  • voděodolnost - po zatvrdnutí hmota poskytuje dokonalou voděodolnost a ochrání tak sloupky před korozí či hnilobou
  • elasticita - tato vlastnost zaručuje vysokou odolnost vůči teplotním změnám, působení větru a mechanickému zatížení
  • sloupek lze znovu použít - sloupek je možné z hmoty opatrně vyjmout, očistit a znovu použít

Postup pro aplikaci montážní hmoty QUIKSET

1) Před použitím ponechte montážní hmotu alespoň 2 hodiny při pokojové teplotě. Tento krok nepřeskočte, toto uskladnění má vliv na finální vlastnosti kotveného sloupku.

2) Vyvrtejte otvor do půdy. Doporučujeme vyhloubit hlubší díru s průměrem jen o maličko větším než je rozměr sloupku - to zaručí dokonalou pevnost. Nachází-li se na dně vykopané díry voda, zasypte ji pískem nebo hlínou, případně ji odčerpejte.

3) Do díry vložte sloupek v požadované pozici. Potom otevřete sáček s hmotou a 20 sekund hmotu míchejte. Následně ihned vlijte hmotu do otvoru. Po 6 minutách je sloupek pevně ukotven. Pro úplné vytvrzení počkejte ještě několik dalších minut.

10 kg balení montážní hmoty Quikset se vyrovná použití přibližně 1000 kg betonu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmota montážní Quikset naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!