www.ferospoj.cz :: Pergola hliníková, LanitPlast ALU (08.09.2024 - 05:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pergola hliníková, LanitPlast ALU

Pergola hliníková, LanitPlast ALU

Zahradní hliníková pergola s polykarbonátovou střechou má konstrukci vyrobenou z odolné hliníkové slitiny, která je stříkaná práškovou vypalovanou barvou (komaxitem), což zajišťuje její dlouhodobou odolnost vůči přírodním vlivům. Střecha je vyrobena z dvoustěnných polykarbonátových desek o síle 6 mm, dostupných ve dvou variantách: čiré nebo kouřově hnědé. Pro maximální kvalitu je použit špičkový polykarbonát MARLON od výrobce Brett Martin z Velké Británie, který prošel přísnými testy v akreditovaných zkušebnách v ČR a je vhodný k používání jako stavební materiál. Firma LANIT PLAST navíc poskytuje smluvní prodlouženou záruku 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím.

Pergola je dodávaná v rozloženém stavu jako stavebnice a její složení podle dodaného návodu není nijak náročné. Zvládnete ji ve dvou osobách. Při montáži myslete na to, že patky sloupů je vždy nutné přikotvit (přišroubovat) k pevnému základu.

Pergola je téměř bezúdržbová. K pergole si navíc můžete dokoupit zahradní nábytek nebo gril a využít ji jako místo vhodné pro relaxaci nebo pro posezení s přáteli či rodinou.

Upozornění: Pergola na fotografiích může obsahovat příplatkové příslušenství nebo doplňky, které nejsou součástí dodávky (např. zastínění desek, závěsy, osvětlení apod.).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pergola hliníková, LanitPlast ALU naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!