www.ferospoj.cz :: Výrobník sodové vody SINOP Lima 1/5 W (23.10.2024 - 12:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výrobník sodové vody SINOP Lima 1/5 W

Výrobník sodové vody SINOP Lima 1/5 W

Dvoukohoutový výrobník sodové vody LIMA 1/5 W je určený pro výrobu a stáčení vychlazené vody a sodovky, a to zejména v místech, kde se předpokládá velký výdej. Provedení se dvěma kohouty umožňuje stáčet 2 nápoje současně. Plášť zařízení je vyrobený z nerezi. Dodáváno s odkapníkem.

Výrobník sodové vody využívá vodní chlazení s ledovou bankou (s kapacitou 50 litrů za hodinu) pro uchování chladu, což umožňuje vyrovnávat náhlé zvýšení odběru nápojů.

Pro zapojení výrobníku sodovky je zapotřebí:

  • voda - vodovodní řád - připojení na kohoutek se závitem 1/2", připojení by mělo být nejlépe do vzdálenosti 5 metrů od zařízení a voda na vstupu musí splňovat požadavky tlaku a kvality
  • plyn CO2 - tlaková lahev
  • elektrika - elektrická zásuvka musí být umístěna ve vzdálenosti do 1,5 metru od zařízení

K výrobníku sodovky doporučujeme zakoupit také sadu příslušenství pro jejich připojení a provoz. Prohlédněte si naši kompletní nabídku chladicího příslušenství, v nabídce máme také výčepní zařízení nebo podstolové vodní chlazení.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výrobník sodové vody SINOP Lima 1/5 W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!